HAAR EN MAKEUP ARTIEST IN BREDA


Mijn naam is Beamiris en ik ben een professionele freelance haar en make-up artiest gevestigd in Breda. Ik ben gespecialiseerd in hairstyling en make-up voor jullie bruiloft, speciale gelegenheden, studio shoot of een ander fotografisch project. Ik ben beschikbaar in heel Nederland en internationaal.

Hairstyling en make-up zijn erg persoonlijk om het perfecte resultaat te bereiken. Mijn werk is daarom volledig aangepast aan de wensen van elke klant, omdat ieder van ons uniek is. Mijn doel is om jouw natuurlijke schoonheid naar voren te halen, en ervoor te zorgen dat je tevreden bent met het eindresultaat terwijl jij nog steeds jezelf bent. Voor meer informatie en reserveringen, voel je vrij om contact met mij op te neme in de taal die het meest bij jou past (Spaans, Duits, Nederlands, Portugees, Engels en-of Italiaans)

Styling speciale gelegenheden

Tevens verzorg ik de hairstyling en/of visagie van familie, vriendinnen of overige gasten. Maar ook wanneer je er mooi uit wilt zien op een voor jou speciale gelegenheid.

Extra mogelijkheden

Ben je bang dat jouw haar niet dik of lang genoeg is voor het door jou gekozen bruidskapsel? Geen nood! Bij mij is er de mogelijkheid om haarextensions te gebruiken in jouw (bruids)kapsel. Deze clip-in haarextensions huur je voor één dag en na gebruik stuur je ze retour. Tevens is er de mogelijkheid om bij de (bruids)visagie te kiezen voor wimperverlenging (losse wimperplukjes) voor één dag.